Asociatia Microregiunea Tasnad va invita sa participati la proiectul “Clubul Tinerilor Antreprenori Turda”. Scopul proiectului este de a sprijini tinerii din Turda si localitatile invecinate sa dobandeasca cunostintele si abilitatile necesare infiintarii si sustinerii unei afaceri precum si dezvoltarea sociala si personala a acestora.

In cadrul acestui proiect va fi organizat cursul  “Antreprenoriat Turda – Afaceri  in Turism” la care sunt invitati sa participe in principal liceeni si studenti din Turda si imprejurimi.
Cursul va avea loc Sambata 4 iunie 2011, intre orele 10.00 – 16.00, la Primaria Municipiului Turda. Activitatea este realizata in colaborare cu Fundatia de Ecologie si Turism POTAISSA si Primaria Municipiului Turda

Informatii suplimentare:
Sipos  Andreea – Madalina - 0756.999.485, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Rosca Alin – 0744.678.674, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.