Amenajari turistice 2008In ultimele saptamani, ne-am bucurat de sprijin pentru activitatile de amenajare turistica din partea unui grup de tineri americani de la Kellog School of Management - Northwestern University, USA, in cadrul programului KWEST ROMANIA, precum si din partea angajatilor Holcim Turda 

Imagini:  Amenajari Turistice 2008

Activitatile vor continua pana la sfarsitul anului (pana prin noiembrie ...) cu refacerea unor trasee truristice din imprejurimi (Cheile Turzii, Cheile Borzesti) si Valea Ariesului (Sipote-Bedeleu, Scarita-Belioara).

De asemenea vor fi relizate si finalizate o serie de materiale suport pentru activitatile educative (harti, brosuri, caiete de activitate, etc) si vor fi instalate cel putin 4 panouri informative (Cheile Turzii, Cheile Borzesti, Scarita-Belioara, Masivul Bedeleu) pentru activitati educative.

Orice suport si implicare este binevenit ! Mai multe informatii: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.