Vreau sa va intreb, cand ati fost pe la munte daca i-ati ascultat pe Padre si Sebi, adica Talisman, pe Axante sau pe Victoras?
Se prea poate. Ei bine, baietii s-au adunat intr-o formatie, si i-au pus nume PLUS NOI. Nu e o aroganta, ci reprezintă încrederea lor că apariţia lor în muzica românească se adaugă  în mod fericit creaţiilor folk de la începuturi până în prezent. Numele albumului este CÂNTECE CRUDE, semnificând sinceritatea, simplitatea pieselor, emoţia începutului dar şi mesajul "verde" pe care cele 14 piese îl conţin. Versurile pieselor sunt create în marea lor majoritate de Stelian Petrescu, Padre cum il stim toti, dar sunt şi versuri din lirica naţională care aparţin poeţilor: Nicolae Labiş, Octavian Goga şi Nichita Stănescu. "Încrengătura" folk astfel formată, pe ruta Aiud-Zlatna, îşi va lansa albumul cu ocazia Festivalului-Concurs de Muzică Folk "Ziua de Mâine", Ediţia a V-a, Alba-Iulia, care se va desfăşura în perioada 13-15 noiembrie 2009, festival organizat de Consiliului Judeţean Alba


Lansarea propriu zisă, unde se poate achiziţiona şi albumul cu autografele de rigoare (preţul va fi de 18 lei/buc) va avea loc Sâmbătă seara, ora 23.00, 14 Noiembrie 2009, la Clubul FortH (din Şanţurile Cetăţii-Alba Iulia). Formaţia PLUS NOI, în ciuda orei târzii, îşi aşteaptă susţinătorii în număr cât mai mare. Intrarea este liberă,însă este condiţionată de prezentarea biletului de intrare la una dintre serile festivalului "Ziua de Mâine". Pentru cei care doresc albumul şi nu vor ajunge la lansare, formaţia va avea amenajat un stand în Cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 18.00 şi 22.00, în zilele de Vineri, Sâmbătă şi Duminică.


Mulţumirile lor se îndreaptă către sponsorii SUPREMIA GROUP, GORMET SRL, STEFANILI, către producătorul STUDIO NIC din Ocna Mureş prin d-nul Cătălin Nistor,d-nului Martin Nagy,  trupei de teatru SKEPSIS, montaniarzilor de la Trascău Corp Zlatna .


Alte detalii găsiţi pe pagina formaţiei: http://folkplusnoi.blogspot.com