Elevii de la Scoala Ioan Opris din Turda, sunt in plina activitate pentru elaborarea proiectului educativ – Cheile Turzii – Punte intre om si natura !
Proiectul a fost prezentat si discutat cu reprezentantii autoritatilor locale din Municipiul Turda, Comuna Petrestii de Jos si Comuna Mihai Viteazu. De asemnea, au fost lansate invitatii de colaborare pentru activitatile viitoare, Scolii Generale din comuna Petresti de Jos si Scolii Generale „Mihai Voda” din comuna Mihai Viteazu. Pentru o mai buna documentare a fost organizata o intalnire cu dl. Kis Szabolcs, custodele rezervatiilor naturale Cheile Turzii si Cheile Turenilor


Elevii şcolii “Ioan Opriş” Turda reprezintǎ pentru a treia oarǎ România la International Conference of Young Scienties (Conferinţa Internaţionalǎ a Tinerilor Cercetǎtori). Doi reprezentanti din cadrul echipei (Macavei Mara si Potîrniche Horaţiu din clasa a VII-a E, profesor coordonator - Bocoş Lucreţia) vor prezenta acest proiect educativ in cadrul conferintei ce se va desfasura in perioada 12 -17.04.2010, in Indonezia.

Mult succes !