Miercuri, 17 februarie 2010, a avut loc la Cluj, un seminar de consultare cu privire la initiativa constituirii Platformei VOLUM, o structura de reprezentare a organizatiilor din Romania, care implica voluntari.

Seminarul a avut rolul de a implica in mod direct organizatiile participante in procesul de constituire a Platformei VOLUM pentru ca aceasta sa fie o structura cu adevarat reprezentativa, constituita pe baza nevoilor si intereselor viitorilor sai membri si pentru a reprezenta cat mai bine interesele acestora.

VOLUM este un proiect initiat de Pro Vobis si are ca scop cresterea capacitatii de dialog eficient a actorilor miscarii de voluntariat din Romania cu autoritatile publice, prin reunirea organizatiilor care implica voluntar, a institutilor publice, companiilor si altor factori interesati de dezvoltarea miscarii de voluntariat din Romania, intr-o structura de tip asociatie umbrela, cu functie de reprezentare la nivel national.


Contact VOLUM:

Octavian Cuţuleapu, Manager platformă, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0748 100251 (Bucureşti), Cristina Rigman, Coordonator proiect, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0755 045105 (Cluj-Napoca)